Oppvarming med motorens drivstoff

Oppvarming med bruk av motordrivstoffet gir en rekke fordeler…

Fyll tanken og ikke tenk mer på det

Ikke tenk mer på gassfylling! Ikke glem at det noen ganger kan være vanskelig å få kjøpt gass, og at koblingene ikke alltid er kompatible (særlig i utlandet).

Diesel er det imidlertid mye lettere å finne, langs alle veiene i verden!

Frigjør vekt og plass

Det at Challenger har valgt oppvarming med drivstoffet øker også kjøretøyets nyttelast. 2 gassflasker på 13 kg veier i virkeligheten 52 kg (13 kg tilsvarer kun innholdet i flasken), og innebærer en betydelig gevinst. Ved å ta med bare en gassflaske øker lasteevne og oppbevaringsplass.

Gjør reisen enklere !

Hvem har ikke fryktet å måtte skifte gassflaskemidt på natta og i kulda! Med Challenger blir livet ombord lettere… følg med på drivstoffmåleren, og du vil aldri mer bli overrasket over nivået i en gassflaske. Med Challenger trenger du sjelden å håndtere tunge gassflasker: Bare bruken av kjøleskapet, komfyren og noen ganger varmtvannsberederen er fremdeles knyttet til gasstilførselen.

Med tanke på din komfort

Til forskjell fra gass, som behøver en beskyttet krets som stenger av tilførselen ved kollisjoner, kan oppvarming med drivstoffet brukes mens bilen kjører, uten at det representerer noen fare. Etter hver etappe vil du sette priså finne en oppvarmet boenhet. I motsetning til mange av våre konkurrenter leverer vi denne løsningen som standard. Enkelte av konkurrentene tilbyr det ikke i det hele tatt!