Fransk produsent

CHALLENGER skapt og utviklet i Frankrike, i hjertet av vinmarkene i Rhônedalen.

I løpet av nesten 35 år har CHALLENGER takket være sin anerkjente kunnskap skapt seg en plass blant de ledende bobilprodusentene i Europa.

Vårt hovedkontor ligger i Tournon sur Rhône (Ardèche) og her finner du en av Europas største bobilfabrikker med over 200 000 m produksjonsflate, og med over 700 ansatte på en rekke forskjellige fagfelt.

Vi er trofaste mot den samme filosofien som i starten i 1985, om en riktig og rettferdig pris: Godt utstyrte bobiler, med det som trengs for og reise behagelig, til en overkommelig pris. Kontinuerlige studier og fornuftig forhold mellom utstyr og pris, der kvalitet, sikkerhet og komfort aldri er et valgfritt alternativ.

Et solid produkt

Hos Challenger, er kvalitet, sikkerhet og komfort aldri valgfritt tilleggsutstyr. Uansett hva prisen er på våre alkove- eller profilmodeller kompromisser vi aldri med tykkelsen på gulvet eller taket, som er lik på alle modellene våre. Gulv på 63 mm og tak på 54,5 mm, dette er tykkelsen du sjelden finner på bobilmarkedet, sjekk selv!

Lang levetid: Et spørsmål om tillit

Den lange levetiden til bobilene våre er sikkerhet for kundene våre. Vi foretar de mest ekstreme kontroller, som for eksempel testing på banen til IVECO i Markbronn i Tyskland. representerer alt et kjøretøy kan utsettes for på veien: fra enkelt grusdekke til svære humper og andre ujevnheter. To av våre teknikere har foretatt 1 000 runder på banen (som skal tilsvare 100 000 km på vanlig vei) og tusenvis av kontroller for å bekrefte motstandsstyrken til bobilene våre.

7 års tetthetsgaranti

CHALLENGER gir to års garanti på deler og arbeid. I tillegg er alle bobilene våre garantert vanntette i 7 år forutsatt årlige kontroller hos en av våre godkjente forhandlere. Foruten nøye utvalgte materialer tester vi bobilene våre i en simulator som gjenskaper bruksbetingelser i regn for å teste vanntettheten på en intensiv måte.

Aluminiumsteknologi for bedre motstandsdyktighet

Alle Challenger i Norge bruker aluminiumskledning i tak og vegger på alle sine profilbiler, alkovebiler og integrerte bobiler. Dette gir ubestridelige fordeler :

  • Motstand: Det gir optimal motstand mot støt, riper, hydrokarboner, kjemiske produkter – og ikke minst mot store temperatursvingninger som kan forårsake sprekker.
  • Enkelt vedlikehold: Overfl
  • Antihagl: Foruten veggene, legg merke til at alle takene våre som standard er utstyrt med forsterkninger for bedre motstand mot hagl, samt at taket tåler vekten av en person, uvurderlig ved snørydding!

Et stort forhandlernettverk

Det er viktig ikke å velge feil når du kjøper bobil, råd fra en spesialist er alltid velkomne. Vårt forhandlernettverk består av virkelige eksperter på fritidskjøretøy som kjenner merket vårt og bobilene våre til fingerspissene. Deres verksteder er godkjent på grunnlag av strenge kriterier, for å kunne garantere deg et skikkelig vedlikehold eller en effektiv reparasjon av bobilen din.

Med 170 forhandlere i Europa, tilbyr Challenger et av de største og best utstyrte forhandlernettverkene i bransjen. Du kan være sikker på at du lett finner en av våre representanter der du bor eller langs veien når du er på ferie!

nombre de Place carte grise

Sikkerheten er ikke et valgfritt alternativ!

Hos Challenger trenger du ikke å betale for å beskytte passasjeren: Sikkerheten er aldri et valgfritt alternativ! Det er derfor alle våre bobiler er utstyrt med kollisjonspute (fører), men også med bred bakaksel (unntatt Vany) for bedre stabilitet på veien.

Et uslåelig forhold mellom utstyr og pris

Det er lett å redusere prisen på en bobil ved å forenkle utstyret eller funksjonene, og tilby dette som ekstrautstyr. Det er ikke vår filosofi! Vi streber etter å tilby det beste forholdet mellom utstyr og pris, og det lykkes vi i, takket være vår ekspertise og kjøpekraften til TRIGANO VDL, prøv å sammenligne!

Optimal aerodynamikk

For Challenger er det viktig å finne de beste løsningene med sikte på å bedre veigrepet og redusere turbulens.
For eksempel arbeidet som har blitt utført på de nye integrerte modellene SIRIUS: Flere måneder med testing gjorde at vi fullstendig redesignet fronten for virkelig å kunne forene design og aerodynamikk.
Resultatet: Jevnere luftstrøm og redusert drivstofforbruk!

Innvendig velvære

Challenger foretar tester i klimarom for å oppnå raske ytelsesresultater i en reell situasjon.
Under ekstreme forhold (med temperaturer under -15°), gir varmen i boenheten en god varme i hele kjøretøyet.
Dessuten garanterer plasseringen av lufteåpningene optimal sirkulasjon av luften i boenheten.

Samme komfort foran og bak

For Challenger må komfort gjelde for alle. For oss er det selvsagt å tilby den samme komforten til passasjerene i baksetet som dem foran:

> Det blir aldri kaldt, for oppvarmingen i boenheten kan alltid brukes, også når bilen er på veien.

> Dessuten er alle våre modeller, alkove, profilerte og integrerte, utstyrt med hodestøtter som kan reguleres i høyden for større passasjerkomfort.

logo du groupe Trigano, leader du véhicule de loisirs

Challenger er et bobilmerke fra Trigano VDL, et datterselskap av Trigano-gruppen, som er markedsledende når det gjelder fritidskjøretøy.

Sommerkupp på alle Challenger-serier !